Blackberry aangeklaagd namens inwoners Canada en VS

0

Blackberrymaker RIM is namens alle Amerikaanse en Canadese gebruikers aangeklaagd vanwege de vierdaagse storing van twee weken geleden.

Advocatenkantoren in de Verenigde Staten (VS) en Canada hebben Research In Motion (RIM) voor de rechter gesleept, zo blijkt donderdag. In de VS wordt RIM beschuldigd van het schenden van een contract, nalatigheid en onredelijke verrijking.
Blackberry kampte ruim twee weken geleden met een storing van vier dagen waardoor gebruikers wereldwijd geen toegang hadden tot verschillende mobiele internetdiensten zoals pingen. Canadese en Amerikaanse advocaten hadden eerder al aangekondigd een gebundelde aanklacht te overwegen en hebben inmiddels een knoop doorgehakt. Zij zijn van mening dat het bedrijf de afspraken niet is nagekomen.

Lees verder: ‘Blackberry aangeklaagd namens inwoners Canada en VS’, NUzakelijk.nl, november 2011

Delen

About Author